Pages

Tuesday, August 2, 2011

Jualan kuih raya semakin maju tahun nie...

Posted by Nuraihana at 12:19 AM
                     Ramadhan telah kembali lagi, jualan kuih raya tahun nie rasanya semakin banyak daripada tahun lepas Insya-Allah....Alamat tak muatla kereta My Hubby nak isi kuih raya kali nie. Kena sewa kereta besar la gamaknya....Waaaaaa....





                      Kalau di ikutkan hati nak jual macam2 kuih raya, tapi tahun nie hanya tambah dua jenis kuih jer. Kalau banyak sangat nanti penin pulak...Kuih yang tetap maintain Semprit Susu, Almond Cookies ngan Chocolate Almond Tart. Kuih raya yang tambah kali nie Popia Gulung, Chocolate Ice Cream dengan Tart Nenas.










                         



Macam2 jenis kuih raya yang ada, cantik kalau buat hantaran (kata mama). Untung la sapa yang tak kawen lagi tue....Rambang mata masa tengok stok kuih raya kat rumah supplier...







Imran dengan Naufal ikut sekali pergi ambik sample kuih raya. Kejap2 mintak kuih tue...Kejap2 mintak kuih nie...penin umi dibuatnya....Imran dengan Naufal memang minat Semprit Susu dan Popia Gulung....Di jamin sedap...Mai..mai...oder dengan saya...barang baik punya....Terbaik dari ladang....

0 comments on "Jualan kuih raya semakin maju tahun nie..."

Post a Comment

Tuesday, August 2, 2011

Jualan kuih raya semakin maju tahun nie...

                     Ramadhan telah kembali lagi, jualan kuih raya tahun nie rasanya semakin banyak daripada tahun lepas Insya-Allah....Alamat tak muatla kereta My Hubby nak isi kuih raya kali nie. Kena sewa kereta besar la gamaknya....Waaaaaa....





                      Kalau di ikutkan hati nak jual macam2 kuih raya, tapi tahun nie hanya tambah dua jenis kuih jer. Kalau banyak sangat nanti penin pulak...Kuih yang tetap maintain Semprit Susu, Almond Cookies ngan Chocolate Almond Tart. Kuih raya yang tambah kali nie Popia Gulung, Chocolate Ice Cream dengan Tart Nenas.










                         



Macam2 jenis kuih raya yang ada, cantik kalau buat hantaran (kata mama). Untung la sapa yang tak kawen lagi tue....Rambang mata masa tengok stok kuih raya kat rumah supplier...







Imran dengan Naufal ikut sekali pergi ambik sample kuih raya. Kejap2 mintak kuih tue...Kejap2 mintak kuih nie...penin umi dibuatnya....Imran dengan Naufal memang minat Semprit Susu dan Popia Gulung....Di jamin sedap...Mai..mai...oder dengan saya...barang baik punya....Terbaik dari ladang....

0 comments:

Post a Comment

 

In The Name of Love Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal